Iværksætter hjælp i Næstved

Nærbillede af bogbind med iværksætter hjælp i Næstved
Skal du starte en ny virksomhed?

Opstart af virksomhed

Er du iværksætter og skal starte en ny virksomhed, er det vigtigt, at du sætter dig ind i de forskellige ting, der skal tages stilling til, og her kan en professionel revisor fungere som en god sparringspartner. Vi tilbyder derfor iværksætter hjælp i Næstved og omegn.

En revisor kan blandt andet hjælpe dig med at overveje:

  • Hvilken type af virksomhed, der passer bedst til dig og det, du ønsker at skabe.
  • Hvordan bogføringen i din virksomhed skal håndteres.
  • Hvordan virksomheden skal registreres.
  • Hvilke lån, du har brug for, så du kommer godt fra start.
  • Hvilke skattefradrag, der skal bruges til din virksomhed.

Hos F.J. Revision i Næstved kan vi hjælpe dig med at holde overblikket og sørge for, at du bliver sat ordentligt ind i de forskellige overvejelser, så du kommer godt fra start i din nye virksomhed. 

F.J. Revision

Krav til opstart af virksomhed

Når du skal starte din egen virksomhed, skal du først og fremmest overveje hvilken virksomhedsform, du ønsker.

Overordnet set er der to typer af virksomheder, nemlig personligt ejede virksomheder og virksomheder, der drives i selskabsform.

Hvilken type af virksomhed, du vælger, vil have både konsekvenser og muligheder, som vi hos F.J. Revision hjælper dig med at blive sat ind i. 

Såvel personlige virksomheder som selskaber skal have et CVR-nummer og en branchekode. Det kan være en kompliceret proces, og det kan blive dyrt, hvis din virksomhed f.eks. ikke registreres korrekt.

Hos F.J. Revision er vi sat godt ind i de pågældende krav og love på området, og vi kan derfor sørge for, at de overholdes og indfries i din virksomhed.

Derudover kender vi alle moms og skatteregler, og vi kan også rådgive dig om den økonomiske hjælp, du har brug for i forbindelse med opstarten.

Vi kan blandt andet stå for bogføring, udarbejdelse af budgetter, regnskaber og rapporter, samt være en pålidelig sparringspartner hele vejen igennem forløbet.

Få et uforpligtende tilbud

Få hjælp til regnskabet

Hos F.J. Revision i Næstved har vi mere end 30 års erfaring inden for revision og regnskabsassistance, og vi har specialiseret os i at hjælpe iværksættere. I vores arbejde lægger vi altid stor vægt på, at vi har en god og klar dialog, og at du som kunde får den individuelle vejledning, du har brug for.