Om F.J. Revision

Erfaring og kvalitet

F. J. Revision blev etableret i 1987 af Frank Jakobsen, og med mere end 30 års erfaring i branchen er i sig selv et kvalitetsstempel.

Kvalitet er nøgleordet i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på altid at kunne levere et grundigt og professionelt stykke arbejde.

Vores virksomhed hjælper en bred kreds af kunder. F.J. Revision ligger i Næstved og arbejder sammen med mindre og mellemstore erhvervsdrivende i næsten alle brancher lokalt og på Sjælland. Vi har også specialiseret os i at hjælpe nye iværksættere med opstart af virksomhed. 

Etableret i 1987

Efter i en årrække at have arbejdet hos registrerede og statsautoriserede revisorer, besluttede Frank Jakobsen sig for at starte som selvstændig registreret revisor.

Godt kundegrundlag

Inden Frank Jakobsen gik selvstændig, havde han i fritiden passet en del kunder privat, og da en revisor i Næstved ønskede at stoppe, blev disse kunder opkøbt, hvorefter kundegrundlaget var til stede før opstarten. 

Værdifuld partner

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får individuel vejledning, og at vi har en god og klar dialog. Uanset om du har brug for professionel hjælp til bogføring, budgetter, regnskaber eller rapporter, er vi en værdifuld og pålidelig partner til din virksomhed. 

Kvalitet er nøgleordet

Som godkendt revisor er det et krav at deltage i efteruddannelse konstant og endvidere at deltage i forskellige ERFA-grupper, hvor samtaler med kollegaer giver større viden på flere områder. 

Få et uforpligtende tilbud

Få hjælp til regnskabet

Hos F.J. Revision i Næstved har vi mere end 30 års erfaring inden for revision og regnskabsassistance, og vi har specialiseret os i at hjælpe iværksættere. I vores arbejde lægger vi altid stor vægt på, at vi har en god og klar dialog, og at du som kunde får den individuelle vejledning, du har brug for.

Frank Jakobsen sidder ved kontor bord og er revisor i Næstved
F.J. Revision v/Frank Jakobsen

Registreret revisor i Næstved

Frank Jakobsen er registreret revisor og medlem af FSR – danske revisorer. Både registrerede og statsautoriserede revisorer er “godkendte revisorer”, når de er opført i et revisorregister med et MNE-nummer. 

Der er flere grunde til, at du som kunde kan være mere tryk ved at alliere dig med en godkendt revisor frem for en ikke-godkendt. 

Som godkendt revisor er man underlagt stikprøver og kvalitetskontrol fra Erhvervsstyrelsen.

Derudover gennemgår vi obligatorisk efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde den højeste kvalitet inden for arbejdet med revision, bogføring m.m.